Szállás Göd, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Pest megye » Göd  

Széchenyi Csárda és Terasz

  • Széchenyi Csárda és Terasz, Göd

  • Széchenyi Csárda és Terasz, Göd (2.kép)

  • Széchenyi Csárda és Terasz, Göd (3.kép)

Vendéglőnk közvetlenül a Duna-parton, csendes környezetben helyezkedik el. A 30-as évek óta rangos és közkedvelt, kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. A folyó illata, a kristálytiszta levegő, a csodálatos naplementék adják a hely varázsát. Nyaranta a parton pezseg a sokszínű vízi élet. Ezen a szakaszon a víz minősége kiváló, fürdésre alkalmas. Az épület Dunára néző panorámával rendelkezik, a zöld parkot hatalmas fák hűsítik. Ebben a csodálatos környezetben elköltött ízletes vacsora táplálék a testnek és a léleknek. Légkondicionált, hangulatos éttermünkben a nyári forróságban is kellemes hűvösben fogyaszthatják ízletes ételeinket, többféle csapolt sörünket.

Grillteraszunkon tradicionális, magyaros jellegű ételeket, valamint többféle halat kínálunk. Várjuk Önöket, ha csak egy finom kávéra vágynak egy baráti beszélgetés mellé, vagy gyorsan csillapítanák éhségüket egy bográcsban készült étellel. Nálunk eltölthetnek egy egész duna-parti nyári estét is. A kisgyermeket homokozóval, kártyával, színes ceruzákkal várjuk. Megetethetik a halakat a halastóban..
forrás: http://www.szechenyicsarda.hu/index.php

Mikor? (Egész évben nyitvatartunk!)
Minden nap: 10:00 - 24:00

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (szechenyicsarda@invitel.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben